Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

We want you to enjoy our products responsibly.

Go Back

This check is part of our commitment to responsible drinking, and we hope that you enjoy our products in moderation. By entering this site you agree to our Terms & Conditions and Privacy Policy.

Explore the BLOOM Range

BLOOM BACK TO LIFE THIS SUMMER

Na een jaar van compromissen, tegenslagen en teleurstellingen, kunnen we allemaal wel een kickstarter gebruiken om ons leven opnieuw tot bloei te brengen. Bloemen zijn het symbool van de schoonheid van het leven, dus om ons leven opnieuw tot bloei te brengen vieren we dat deze maand met mooie aanbiedingen en de introductie van onze Bloom 0.0% gin.  Deze maand staat in het teken van Bloom gin en het vieren van de zomer.

Bloom jij ook met ons mee?

Laat ons zien hoe jij dit jaar de zomer viert en deel jouw foto met #BloominStyle en maak kans op een goed gevulde Bloom Gin goodiebag! Deelnemen aan deze actie kan tot en met zondag 12 september. Voor meer informatie, bekijk dan hier de actievoorwaarden.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

Ontdek onze bekroonde gins, zorgvuldig gemengd met de beste natuurlijke plantaardige ingrediënten om een uitgesproken frisse en bloemige smaak te creëren.

WE ZIJN HIER VERKRIJGBAAR: